22 Ocak 2015 Perşembe

Erkan Zengin Transferi!..

  

''Trabzonspor Erkan Zengin transferiyle Fenerbahçe'ye büyük bir çalım attı.'' haberleri var bütün gazetelerde. Baktığımızda evet Fenerbahçe'nin de istediği bir futbolcuyu aldı Trabzonspor. Ama daha 2 gün önce ''Fenerbahçe'de oynamak istiyorum'' diyen bir futbolcuyu transfer etmek ne kadar doğru bence tartışılır.
  Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe de Trabzonspor'un verdiği transfer ücretini verseydi Erkan Zengin şimdi Fenerbahçe'de oynuyor olacaktı. Erkan kulübü Eskişehirspor'a baskı yaptı Fenerbahçe için ama tabi ki kulüp için daha çok parayı veren düdüğü çalıyor. Doğal olarak da daha çok para veren Trabzonspor Eskişehir kulübüyle anlaşmış oldu. Ama ortada Fenerbahçe'de oynamak isteyen bir futbolcu vardı ve İsveç'e gidilerek Erkan ikna edildi.
  Trabzonspor Erkan Zengin için Eskişehirspor'a 2 milyon 250 bin Euro transfer ücreti ödeyecek. Erkan kalitesindeki bir oyuncu için makul bir fiyat bence. Ama aklı Fenerbahçe'de kalan bir futbolcu için boşa giden bir para olabilir. Neye göre böyle konuşuyorsun derseniz Erkan'ın Trabzon şehrine geldikten sonraki çekilen tüm fotoğraflar da yüzünden düşen bin parça. Sanki zorla transfer olmuş gibi.
  Bu transfer herkese Mehmet Topuz transferini anımsattı. Küçüklüğünden beri Beşiktaşlı olduğunu belirten Mehmet Topuz bir anda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu ve herkesi şaşırtmıştı. Şimdi ise yedek kulübesinin gediklisi. Bakalım Erkan transferi de Mehmet'in durumuna mı benzeyecek. Umuyorum Erkan kalitesini en iyi şekilde ortaya koyar ve Trabzonsporluları hüsrana uğratmaz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder